Cumlaude gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan
Ga terugclose navigateup

Cum Laude, makelaar sinds 1989..

CUM LAUDE n.v., makelaar sinds 1989 en gevestigd te Brasschaat aan de Leopoldslei 7. Bij Cum Laude makelaars bent U aan het perfecte adres voor de aanschaf of de verkoop van uw onroerend goed; of het nu gaat over een villa, meesterwoning, bouwgrond, luxe-appartement of nieuwbouwproject.... Als geen ander kennen wij de geschiedenis en actuele waarde van iedere locatie.

Vastgoedprojecten gaan vaak om grote investeringen en belangen. Met Cum Laude haalt u jarenlange expertise en know-how in huis en bent u ervan verzekerd dat uw project (of het nu gaat om bemiddeling in verkoop of aankoop, advies, raming van een verbouwing..) vlot verloopt van begin tot einde. Dat vertaalt zich in een doortastend projectmanagement en in praktische en onafhankelijke adviezen op juridisch, fiscaal, financieel en verzekerings-technisch vlak. Wij bewaken uw planning en budget en informeren u over heel de lijn. Cum Laude weet dat uw tijd waardevol is.

Onze klanten zijn veeleisend. Wij aanvaarden dit. Iedere kandidaat, koper of verkoper, krijgt onze persoonlijke aandacht. 
Cum Laude doet zaken op een professioneel niveau en ontvangt U in een relaxte en rustige sfeer, waarbij wij niet vergeten dat de verkoop van een onroerend goed vaak gepaard gaat met sentimentele waarden.

Cum Laude NV werd in 1988 opgericht, doet sinds jaren succesvol zaken en kan zich door zijn eigentijdse visie en een steeds aangroeiend team blijven profileren als een jong en dynamisch makelaarskantoor. Kortom: Cum Laude taxeert, adviseert, onderhandelt en doet scherp zaken voor U en staat klaar om uw project met de grootste zorg te behandelen.

 
zoom
Fullscreen
 
Inkomhal met open deur en zicht op de tuin
image
 
zoom
Fullscreen
 
Inkomhal met zicht op houten trap
image