Cumlaude gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan
Ga terugclose navigateup
Cum Laude

Kantoor Brasschaat: Leopoldslei 7, 2930 Brasschaat
Kantoor Schilde: Turnhoutsebaan 97B, 2970 Schilde
Tel: 32 (0)3 653 00 02

  • Objectnummer
    MB1864
  • Immoweb nummer
    10382524
  • Prijs
    € 1.975.000
  • Bebouwde opp.
    250 m²
  • Bewoonbare opp.
    556 m²
  • Grondoppervlakte
    2515 m²

In het hartje van Hof Ter Linden staat deze ruime Zuid-Engelse stijlvilla met hedendaags interieur, anno 2008 op een perceel van ca. 2.515 m² met een absoluut gunstige zon-oriëntatie, sierlijke aangelegde tuin met verwarmd zwembad alsook een aangenaam overdekt terras.
Indeling gelijkvloers: hall met natuurstenen tegelvloer in klein formaat, gastentoilet en vestiaire, lift, ruime living met gashaard met klassieke mantel in zandsteen, aanpalende aparte en ruime tv-hoek met schuifdeuren ( of bureel ), de living maakt tevens ruimte voor een eetplaats met openslaande deuren naar het terras, ruime keuken voorzien van alle hedendaags toestellen en gezellige vaste zitbank, vanuit de keuken is er toegang naar het overdekt terras welke voorzien is van een hout-gestookte open haard, bijkeuken met wasplaats en ingemaakte kasten, extra toilet, garage voor 2 wagens met ruime fietsenberging, inpandig pool house met toegang via de tuin ( kleedruimte met doucheruimte en toilet)
Kelder: toegang tot lift, prachtige wijnkelder in schoon metselwerk en mooie tegelvloer, technische ruimte, berging.
Indeling verdieping: ruime overloop waarop uitkomen: toegang tot de lift, ruime ouderslaapkamer met dressing en badkamer (ligbad, 2 aparte wastafels, inloopdouche en toilet), tweede ruime slaapkamer met ingemaakte kasten, tweede badkamer (ligbad, inloopdouche, 2 aparte wastafels en toilet), derde slaapkamer met ingemaakte kasten, vierde ruime slaapkamer met douchekamer (inloopdouche, wastafel en toilet).
Indeling tweede verdieping: toegang tot de lift, studeerkamer of hobbykamer, ruime slaapkamer met ingemaakte kasten, ruime slaapkamer met aansluitingen voor eventuele badkamer.
Tuin en buitenruimtes
De tuin werd destijds al volwassen aangelegd en is volledig omheind, mooie verhardingen voor de oprijlaan bestaande uit ingevoegde kasseien en kleiklinkers, automatische inrijpoort, verwarmd zwembad( met winter overkapping), de villa is van voorzien van zonnepanelen en opslagbatterij, vloerverwarming, domotika-sturing, cv-aardgas. Deze villa is beschikbaar voorjaar 2023.

Hoofdkenmerken

Objectgegevens

Stedenbouwkundige info

Energie