Cumlaude gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan
Ga terugclose navigateup
Cum Laude

Kantoor Brasschaat: Leopoldslei 7, 2930 Brasschaat
Kantoor Schilde: Turnhoutsebaan 97B, 2970 Schilde
Tel: 32 (0)3 653 00 02

 • Objectnummer
  MB1742
 • Immoweb nummer
  7211186
 • Prijs
  € 1.980.000
 • Bebouwde opp.
  484 m²
 • Bewoonbare opp.
  674 m²
 • Grondoppervlakte
  11014 m²

Eigentijdse modernistische villa op een absolute toplocatie met exceptionele mooie e licht leefruimtes, buitenzwembad, tennisterrein, op ca.. 11.014 m² eigen grond en een Zuid-oriëntatie.

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet en handenwasser, ruime zitplaats met open haard en aparte eet- en Tv-gedeelte, aanpalende ontspanningsruimte/bar met bureel, douchekamer en kleedkamer, en toegang tot de 2 ruime kelders (sauna en wijnkelder). Dit gedeelte van de woning heeft een eigen inkom en kan als conciërgewoning dienen.
Leefkeuken voorzien van alle comfort en prachtig zicht op de tuin, een ruime eetkamer, bijkeuken en wasplaats. Aanpalend 4 ruime slaapkamers en 2 badkamers en verder een ruime garage voor 2 wagens.
Via vaste trap naar verdieping waar de ruime master zich bevindt met slaapgedeelte, dressing, volledige badkamer, verder een nachttoilet en de 6 de slaapkamer.

Opmerking:
Het eigendom is in goede staat van onderhoud heeft een alarminstallatie en biedt vele mogelijkheden naar opfrissing en aanpassingen toe.
Het heeft een prachtige aangelegde volwassen tuin voorzien van tuinverlichting, een oprijlaan van 50m, is geheel omheind met automatische toegangspoort en biedt absoluut volledige privacy .

Hoofdkenmerken

Objectgegevens

Voorzieningen

Stedenbouwkundige info

Energie