Cumlaude gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. meer infoverder gaan
Ga terugclose navigateup
Cum Laude

Kantoor Brasschaat: Leopoldslei 7, 2930 Brasschaat
Kantoor Schilde: Turnhoutsebaan 97B, 2970 Schilde
Tel: 32 (0)3 653 00 02

 • Objectnummer
  MB1765*
 • Immoweb nummer
  7772903
 • Prijs
  € 1.695.000
 • Bebouwde opp.
  250 m²
 • Bewoonbare opp.
  530 m²
 • Grondoppervlakte
  4500 m²

Op de meest begeerde locatie van Schilde – s’-Gravenwezel staat deze charmante Kempische Herenwoning met ca. 4500 m2 eigen grond met perfecte zonoriëntatie.
Indeling gelijkvloers: prachtige hall op zwarte marmeren tegelvloer ( nero marquina ), vestiaire en gastentoilet, liftkoker, apart bureel/bibliotheek met hout-gestookte haard met mooie antieke mantel, living met hout-gestookte haard met een eveneens een mooie antieke mantel en een grote raampartij met zicht op de tuin, aanpalende aparte gezellige tv-hoek, aparte eetkamer, mooie leef-keuken met Lacanche kookfornuis, dienstinkom met toilet, bijkeuken/wasplaats en een garage voor 2 wagens met bergzolder.
Via de hall is er toegang naar een compacte kelder.
Indeling verdieping: mooie ruime overloop waarop uitkomen: liftkoker, de ouderslaapkamer met mooie dressing voor haar en voor hem, luxe badkamer met fraaie marmer (ligbad, dubbele wastafel, inloop-douche en toilet), tweede slaapkamer en derde slaapkamer, tweede badkamer (ligbad, douche en dubbele wastafel), vierde ruime slaapkamer met douchekamer.
Indeling tweede verdieping: via vaste trap, liftkoker, polyvalente ruimte. Deze kan afgewerkt worden en heeft voldoende ruimte voor extra slaapkamers, badkamers ect…
Opmerkingen: een realisatie van Vlassak Verhulst anno 2000, een mooie aangelegde en volwassen tuin van Avant Garden voorzien van een beregeningsinstallatie. De villa is voorzien van het hedendaags comfort, vloerverwarming, automatische poorten, alarm. De mooie en doordachte opstelling van de woonruimten bieden een aangename sfeer en een makkelijke loop.

Hoofdkenmerken

Objectgegevens

Stedenbouwkundige info

Energie